Honza

Kila šla dolů, přestože jsem jedl 6x denně.

Jakou vnímáš největší změnu po absolvování programu?

Především už nejsem přes den unavenej. A to i přesto, že jsem snížil přijem kofeinu na jedno kafe po ránu. Celkově se cejtim jako vyměněnej. Při pohybu je znát, že jsem v kondici, ve který jsem asi v životě nebyl. No a samozřejmě ubylo hodně kil a vyrostly nějaký svaly.

Co bylo za těch 6 tejdnů pro Tebe osobně nejtěžší?

Nepít. Teda nepít alkohol. Ale zvykl jsem si. Teď, i když už jsem program ukončil, vlastně ani moc pít nepotřebuju, a hlavně nechci. Další hodně těžkou věcí byl jídelníček. Ani ne tak to, co se mělo jíst, ale spíš kolik se toho mělo jíst. 6x denně jsem nejedl nikdy v životě, takže jsem musel věnovat hodně času tomu, abych se na tenhle režim přeprogramoval.

Co Tě překvapilo?

Hlavně to, že to ve výsledku nebylo nic tak strašnýho a nezvládnutelnýho. Tim ale nechci říct, že to bylo jednoduchý. Další mysl foukající věc byla, že přestože jsem jedl 6x denně, kila šly dolů – z 86 kilo na 75. I když jsem slyšel hodně o A12, moc jsem nevěřil, že takhle zásadní progres můžu dosáhnout i s A6.

Jak budeš pokračovat v tréninku po A6?

Zatim jsem od A6 neměl den bez běhu, nebo cvičení. A doufám, že mi to vydrží. Stravování se snažim držet pořád tak, jako bych v A6 pokračoval. Cvičim zatim doma (máte totiž hrozně dobrej online), ale rád bych se brzy vrátil do gymu.

V čem si zaznamenal největší progres?

V celkový mobilitě a síle. Rukama zvedu to, co jsem nikdy nezvedl, při běhání se nezadejchávám a celkově mám mnohem větší jistotu v tom, co moje tělo snese a kam až ho můžu tlačit. Taky se na cvičení a běhání často vysloveně těšim. Ne vždycky, že jo. Ale často!

Jdeš do toho?

Další vlna A6 startuje 24. června 2024. Sloty ve vytížených časech ubývají rychle, rezervuj si svoje místo včas.