Lenka

Našla jsem si v tom svoji drogu!

Jakou vnímáš největší změnu po absolvování programu?

Absolvovala jsem už předtím A12, všechny principy jsem si nějak zabudovala do života už dřív (pohyb, spánek, jídlo), takže to celý bylo jedna velká radost zas absolvovat znovu ve zkrácené podobě. Asi jsem si v tom našla tu svoji 'drogu,' takže nějaká radikální změna přišla na podzim a teď už je to prostě něco co si žiju a jsem za to ráda.

Co bylo za těch 6 týdnů pro Tebe osobně nejtěžší?

Přihlásila jsem se do A6, aby mi pomohla udržet režim před statnicema a to se mi splnilo na 100%. Jedla jsem a chodila spát včas, ale jak se státnice blížili, tak to bylo čím dál těžší tu hlavu udržet soustředěnou na trénink. Ale rozhodnutí nelituju - režim mi to udrželo krásně.

Co Tě překvapilo?

Myslím, že jsem překonala svůj osobák v počtu sněžných vajec za týden z podzimu.

Jak budeš pokračovat v tréninku?

Do konce léta tréninky 5-7x týdně, něco v Kouli, něco venku a něco s mojí druhou trenérkou. Od konce srpna nám pak začíná sezóna na curlingu, takže v tělocvičně trochu uberu a přesouvám se na led.

V čem si zaznamenala největší progres?

Můžu vypíchnout jednu věc, ale na druhou stranu se všechny ty důležitý věci pro mě v hlavě změnili už během podzimu a teď to prostě byla jedna velká radost v tom být znova. Ale abych nějak odpověděla, tak třeba na supermanovi jsem nečekala, jak nízko se dostanu.

Jdeš do toho?

Další vlna A6 startuje 29. dubna 2024. Sloty ve vytížených časech ubývají rychle, rezervuj si svoje místo včas.